I am going on a summer holiday~

Ja, jeg blir da bortreist i noen dager. 16 dager, for å være presis. Jeg skal nemilg til England for å besøke pappa, noe som jeg gleder meg ikke så veldig mye til. Jeg kommer ikke til å ha med meg pc-en siden den er så tung. My baby T^T Og så har jeg også blitt litt forkjøla, så det er helt supert. Jeg har vært og tullet litt med designet de siste to dagene, og som du nok ser er det ganske mye jeg må fikse på. Jeg er ikke noe flink i sånt, hnnng. Puuuuuft. Har ikke så mye annet å si enn at jeg skal dra om en times tid. Så, mhm. Snakkes!


o_o

27.06.2012,14:03 Hverdag / (0) Kommentarer

Marvel Leggings

superkvalitet

Endelig fikk jeg hentelappen i posten, og da var det bare å løpe (lolno, jeg gikk) ned til post kontoret for å hente dem. Jeg ble veldig fornøyd at dem passet, siden dem er en størrelse midre enn det jeg pleier å bruke og at det var Japanske størrelser... Men, det viser jo seg at dem passet meg veldig bra. Nå venter jeg bare på Gazette albumet mitt... Gleder meg til å ha alle sangene på iPoden, oh yesh n_n Jeg kan ikke helt tro at det er bare tre skoledager igjen. Jeg gruer meg litt, siden jeg må si ha det til noen venner av meg, men, jeg kjenner at jeg er allerede nå i feriemodus- jeg sover ikke før 2 tida om natten. Dagen etterpå går jeg rundt som en zombie og holder på å sovne i naturfag timene. #yolo Jeg får vel avslutte her og stalke noen folk på Tumblr, so that's my evening made.

19.06.2012,17:20 Hverdag / (0) Kommentarer

eBay innkjøp


i'm broke again

Ja da, igjen har jeg vært og handlet på eBay. Kjøpte Marvel leggings og album av The Gazette fra Japan ^ u^ Jeg er spent på å få de i posten! Og igjen har jeg liksom bare 100,- igjen på kontoen min... Jaja.

Ikke så mye mer som har skjedd i det siste, bare er i ferd med å bli vant til det svarte håret mitt og at skole skal ta slutt. Bare sju skoledager igjen hnngh : 3:

13.06.2012,22:52 Hverdag / (4) Kommentarer

Farging av håret... Igjen.

Ja.. Så i dag var jeg på Hvaltorvet, gikk forbi H&M, og tenkte; fuck the police, jeg farger håret svart. (Skal ikke bruke 'YOLO' her.)

Før: rødt med svart dip dye.

THE POISONSyntes selv at jeg lignet litt på han her ; U;


Og, ja, dette er da resultatet. Ble veldig svart, men jeg liker det. Tror jeg. Det er rart å gå fra å ha skikkelig rødt hår i nesten et år til helt svart. Men jeg tror jeg blir vant til det. (Jeg får håpe det siden det blir litt vanskelig å få bort, ehee....)

Er spent på å se reaksjonene til de i klassen i morra... Blir nok noen dumbasses som spør ''Å, har du farget håret, Mia?'' Nei. Det bare var svart når jeg våkna. T ^T

Syntes du jeg passa det? Er litt usikker..

11.06.2012,23:24 Hverdag / (0) Kommentarer

Ny sko og sånt

599,- DNA


HURRDURR, JEG LIGGER PÅ SENGA MI

Ja, jeg tenkte at det kanskje var på tide å si hade til de flate skoene mine som kosta liksom 30 kr fra England, og jeg kjøpte da disse baby's her istendenfor. Jeg blir mye høyere med de også c: jeg er bare 164cm. Har også prøvd noe nytt med øyebryna, jeg brukte svart eyeliner blyant, men jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ha det som en liksom ''everyday look'' da... Vi får se. Nå er pappa på vei hjem igjen til England, så det er ihvertfall deilig etter en hel uke... Blir taco-kveld med meg og mamma i kveld, da. Nomnomnom.

09.06.2012,17:30 Hverdag / (1) Kommentar

Mia
14, The Shire

♡ Hei. Jeg heter Mia og jeg blanding av engelsk og norsk, jeg liker taco og jenter, og jeg bor i sandefjord. Yeeeeah~
hits


♡ Design av Patamon.blogg.no