Russian Red

Heihei~ Som dere sikkert vet, så er ikke denne bloggen en sånn skjønnhet og sminke blogg, men jeg må bare skrive litt om noe jeg har akkurat fått kjøpt. Jeg vært på utkikk etter den en stund, og siden skoleballet kommer snart, tenkte jeg at det var på tide å kjøpe den. Det nemlig en rød leppestift fra MAC som heter Russian Red. Jeg prøvde å bestille den fra MAC sin Norsk, Amerikansk og Engelsk nettside, men det gikk ikke. Men jeg spurte da pappa, som kom på besøk fra england, om å kjøpe den på flyplassen. Skulle selvfølgelig betale tilbake da.

Kjøpte til ca. 120kr.

Selv om MAC er egentlig en dyr merke, koster det like mye for en fra Max Factor eller Maybelline her i Norge. Så jeg er altså superfornøyd. Jeg har prøvd det på leppene mine, og det passer veldig bra med hudtonen min. Den er en veldig sånn 50 talls farge; akkurat det jeg kikket etter. IT'S NIEEZ. Men nå skal jeg gå og legge meg, natta~

25.01.2013,00:04 Japansk relatert / (0) Kommentarer

Innkjøp

Tights: 15kr på KappAhl // Voks: 69kr på H&M

I dag tok jeg meg en liten tur inn til byen for å lete etter gave til pappa som har bursdag snart. Jeg fant faktisk noe til han, men endte opp med litt til meg selv også. Hashtag yolo, lissom~ (Jokes) Jeg har faktisk voks fra før, men jeg fikk lyst til å prøve noe som ikke var så tungt, for det er den andre. Får se hvordan det blir da. Har også bestilt noen ting på Platekompaniet nettsiden; nemlig Skyfall, Howl's Moving Castle og Imagine Me and You. Elsker de filmene her! Gleder meg skikkelig til å få de i posten 8D Men ja, nå må jeg legge meg. Snakkes~

22.01.2013,23:50 Hverdag / (2) Kommentarer

Klipt meg 8D

Hei! So, når jeg var i England så var jeg og klipte håret. Med det første hadde jeg bare tenkt å klippe det litt kortere og fikse panneluggen, men ca. fem minutter før timen min var bestemte jeg meg for å klippe meg kort. Det var litt impuls beslutning egentlig, men er glad.

så kort er det 8D

må bruke voks og greier nå, jeg

 Ja, så jeg er stort sett veldig fornøyd med det. Det var også veldig rimelig, kostet ca. 550kr klippe det fra langt til kort, pluss at hun stylet og rettet det, wooo 8D You like?

15.01.2013,21:58 Hverdag / (0) Kommentarer

Mia
14, The Shire

♡ Hei. Jeg heter Mia og jeg blanding av engelsk og norsk, jeg liker taco og jenter, og jeg bor i sandefjord. Yeeeeah~
hits


♡ Design av Patamon.blogg.no