Tweet tweet!

Fy fader, det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen O.o 

I går tegnet jeg en fugl, som er en Doctor Who inspirert fugl. OH MY GOD HE'S WEARING A FEZ. Han har på seg en fez, noe the doctor en gang hadde på seg, og en sonic screwdriver. Ikke glem THE BOW TIE. So epic. 

Jeg har installert Adobe Illustrator, og så langt er jeg veldig fornøyd med den. Det er helt fantastisk, fordi hvis man har en skeiv linje, blir den automatisk rett. Men jeg skjønner ikke hvordan å åpne et bilde og deretter tegne på den.. Det går ikke! Det er nok bare meg som er litt dum, men fortsatt... ಠ_ಠ Jeg skjønner heller ikke hvordan å farge bilder.. Hmph.

På skolen vår har vi forskjellige karakter system, der topp karakteren er 10. AND GUESS WHAAAAT? Jeg fikk 9, 10, og 9 i Engelsk... Like a baws. Jeg har ikke fått så høy karakter i Engelsk før, så jeg er utrolig fornøyd! ^_~

 

19.10.2011,21:17 Doctor Who / (2) Kommentarer

Count The Shadows.

Hallo!

I dag har jeg tegnet litt Doctor Who-aktig fanart mens jeg har vært syk. Denne er fra en episode der mange får to skygger, som betyr rett og slett at du kommer til å dø. No happy ending there. Jeg har tegnet meg selv med to skygger. Thanks Captain Obvious.

05.09.2011,21:07 Doctor Who / (0) Kommentarer

Mia
14, The Shire

♡ Hei. Jeg heter Mia og jeg blanding av engelsk og norsk, jeg liker taco og jenter, og jeg bor i sandefjord. Yeeeeah~
hits


♡ Design av Patamon.blogg.no