Britisk Scones

I går hadde jeg enda en sånn late night baking session. Kl. 22 husket jeg på at jeg kjøpte ingredienser til å lage scones, noe som jeg ikke har spist på noen år. I det siste har jeg faktisk savnet å bo i England for engangs skyld, så som den engelsk-mannen, eller engelsk-kvinnen, ville jeg bake sånn klassisk Engelsk greier. Jeg har ikke lagd scones på flere år, ikke siden jeg var 3-4 år, så jeg grudde meg til å faktisk begynne å bake dem. Men, oppskriften var jævlig lett, så jeg setter inn en link til oppskriften her.

Til slutt så dem sånn ut. Ikke helt som de scones jeg har savnet, men close enough T^T


Shitty iPhone bilder, ftw

Mhm. Det er vel alt. Jeg går og kler på meg litt ordentlig, ikke som i går hohoho~

05.04.2012,12:00 Blogg / (2) Kommentarer

For lack of a better title

Hello. Jeg er ikke en av de bloggerne som viser outfit på bloggen sin, men i dag ville jeg det. Bare fordi jeg slang på meg noen klær i morges og ikke tenkte noe over det siden jeg ikke skulle ut. Men da jeg catcha meg selv i speilet lurte jeg på hva faen jeg tenkte på, og derfor skal jeg dele det. Fuck logic T^T

Men seriøst. Hva er det jeg har på meg? Gyah~Mhm.
 Så dette er hvordan jeg tilbringer dagen min. 

Jeg har begynt å se på en ny anime som heter Sukishyo. Den er yaoi, men jeg vet ikke om den er sånn harcore som jeg aldri har sett på.

On that note...
04.04.2012,11:58 Blogg / (0) Kommentarer

Nerdin the interwebs

Herro~

Ja, jeg har vært lenge borte. Same old, same old! 

Jeg har hatt masse stress med skolen, og så har jeg begynt å se Ao No Exorcist og nørde Sims 3. Det er deilig å tenke på at det er påske ferie neste uke, blir mye gaming på meg. Haha, loner! Akkurat nå installerer jeg Portal 2 på pc-en, men det har bare gått 6%.. (._.'' ) fml.

Jeg tror jeg går og hører på litt Uverworld og SID, siden jeg er sånn awesome person... T^T


Whatta fuck. Dyed my roots.

30.03.2012,20:24 Blogg / (0) Kommentarer

Oh my god he's wearing a fez.

Hei.

Jeg begynner dette innlegg med å late som jeg ikke har vært borte i to måneder. Ehe.

What's happened since last time, you ask? Tja, det har jo vært jul. Fikk masse fint i år, blant annet en ny laptop! Jeg er utrolig heldig som får en, spesielt en HP Pavillion. Den er rød, oh my gawd. Den er jævlig rask, i forhold til den andre Dell shitten jeg hadde før.. Jeg kan spille Skryim og Sims uten at det lagger. *nerdgasm* And that takes me to my next point, Skyrim.

På 28 Desember dro jeg til England for å besøke pappa til nyttårs... Anyway, jeg fikk litt penger til jul og kjøpte Zelda Skyward Sword og Skyrim! Fy faen, jeg ble skikkelig excited når jeg fikk handleposen fra duden i kassen. Hittil har Skyrim vært helt utrolig bra. Jeg klarer ikke å forklare hvor bra den er, I'm frikkin amazed. Jeg var jævlig spent på å spille Zelda, men jeg må ha Wii Motion Plus shit for å spille.. Det var utsolgt overalt i England, så jeg må vente til den kommer i posten fra eBay T_T

Mens jeg var i England dro jeg og Pappa på show i London, Chicago. America Ferrera var med i skuespillet, hun fra Ugly Betty, og var helt utrolig. Alle skuespillerene var fantastiske, og ganske hot må jeg si. Ehehe... <(o_O)> I London besøkte jeg noen anime butikker, og kjøpte noen virkelig awesome ting. Jeg kjøpte en nøkkelring med Sebastien fra Black Butler på, og en L plush dukke. Fikk også en My Neighbour Totoro hatt av pappa, og den er jævlig kul. Slenger inn bilde av den annen gang.

 Jeg spiste også sushi for første gangen, nam! Eller, det var jo egentlig ikke den første gangen jeg har spist sushi, men jeg har egentlig bare spist cardboard sushi fra Meny.. Blæh. Har noen bilder fra Yo! Sushi her.

----

Baaai ^_^

Internettet er en bitch akkurat nå, så jeg får ikke laste oppp bilder. Det kommer nok bilder til slutt.

07.01.2012,15:58 Blogg / (0) Kommentarer

Mine favoritt TV serier.

1. Doctor Who

2. Grey's Anatomy3. The Walking Dead

Hvilken TV serier ser du på? Kommenter?18.11.2011,15:53 Blogg / (2) Kommentarer

Topp 3 anime! ^u^ (Anbefales)

1. Death Note.

Serien handler om en 17 år gammel student som heter Light Yagami, (Imagay), som finner en notisbok som dreper enhver person hvis navn blir skrevet inn i boken. Light bestemmer seg for å bli kvitt all ondskap i verden ved å skrive navnene til kriminellene i boka. Det tar ikke lang tid før politiet fatter interesse for de mystiske dødsfallene som finner sted. En annen som kommer på banen er den unge og mystiske detektiven L, som bestemmer seg for å ta opp jakten på Light. -Wikipedia.

Dette var altså den første anime jeg noen gang så på, og jeg har lest Volume 1&2 av mangaen, hele anime serien, og 2 av de live action filmene. ANBEFALES! 

2. Ouran High School Host Club

What can I say? Jeg elsker denne anime! Den var morsom og romantisk, men Haruhi (hovedpersonen) er ikke en vanlig 'jente'. Hun har fått stiped for å gå på Ouran High School, der bare rike folk går. Haruhi er ikke rik. En dag leter hun etter et sted å studere, og snubler i rommet til The Host Club. Shit happens, og hun knuser en vase med uvilje og nå skylder klubben 8 millioner yen. For å kunne betale dem tilbake må hun bli med på host klubben, der dem underholder jentene fra skolen. Du får se på serien hvis du vil vite hva som skjer etter det.. ^_~

Anbefales å se, selv om du ikke liker romantiske anime. Det gjør ikke jeg, men dette var et unntak!

 

3. Ao No Exorcist

Denne verden består av to dimensjoner kom som ett, som et speil. Den første er den verden der menneeskene lever, Assiah. Den andre er en verden av demoner, Gehenna. Vanligvis, reise mellom de to, og faktisk noen form av kontakt mellom de to, er umulig. Men demonene kan passere over i denne verden ved å eie noe som finnes i den. Satan er guden av demoner, men det er én ting han ikke har, og det er et stoff i den menneskelige verden som er kraftig nok til å inneholde ham! For dette formåletopprettet han Rin, hans sønn fra et menneskelig kvinne, men er sønnen hans enig med Satan's plan? Eller vil han bli noe annet...? En Exorcist? - Wikipedia.

Jeg har bare sett 7 episoder av Ao No Exorcist, men så langt er den bare supert! Den er så utrolig bra, og fenger deg inn i historiet. Nesten like bra som Death Note! Jeg anbefaler å se denne, også!

  

Jeg kommer sikkert med flere innlegg om anime jeg anbefaler, men jeg skal avslutte her siden hele internettet er fucka.. Woho. Har du noen anime å anbefale? Legg gjerne til en kommentar! ~Mia
12.11.2011,01:30 Blogg / (6) Kommentarer

Nate River

Hallo! Jeg tenkte bare å vise dere noe jeg tegnet for noen dager siden. Hvis du ikke er kjent med Death Note, kommer du ikke til å vite hvem dette er... Men hvis du er det, flott! ^_^ 

Ja, så dette er en som heter Nate River/Near. Jeg skal ikke kaste bort tid på å forklare akkurat hvem han er...

Jeg brukte sikkert to til tre timer på dette tror jeg, høres lenge ut men det gikk jævlig fort. Jeg hadde litt problemer med denne og klarte aldri å få til akkurat hva jeg ville, men jeg besteme meg at jeg skulle bare være fornøyd med det jeg hadde gjort. Jeg er fortsatt ikke 100% fornøyd, men jeg får bare la det være for nå..

Jeg brukte: Trust Flex Ultra Thin Design 6x4.6'', og PaintTool SAI.

15.08.2011,05:07 Blogg / (2) Kommentarer

Mia
14, The Shire

♡ Hei. Jeg heter Mia og jeg blanding av engelsk og norsk, jeg liker taco og jenter, og jeg bor i sandefjord. Yeeeeah~
hits


♡ Design av Patamon.blogg.no